Friday, May 20, 2011

Written in the stars

engineer on site : Fazira at Friday, May 20, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hye everyone. hows ur life beb? 

rasa nya semua dah muka cuti sem aite? so selamat bercuti! hehe
dan selamat menganggur untuk aku. yeay !

actually aku dah ada first interview yang aku kena attend 31st may ni. 2nd interview kat Padini. aah kedai baju tu. bila aku post dekat Fb pasal benda ni ramai gak yang wish good luck tapi tak seramai orang mintak discount kat aku. okey. JAP JAP aku tak faham. aku tengah apply untuk position bos ke? haha .  TAK kisah la kan. yang penting aku rasa kawan2 aku comel sebab request discount kat aku tuk shopping kat padini.hehe. thanks guys. kalau aku dapat kerja tu aku bagi korang gudang sebijik sorang k? :) oh lupa nak bagi tahu. aku pergi interview untuk Retail Trainee Program. haha tak ada kaitan langsung dengan Electrical Engineering kan? tau tau. aku saje try pergi interview masa career attack kat Uitm haritu, may be sebab die tengok aku pernah part time kat Padini Authentic kot sebab tu die panggil tuk secong interview? sebab aku rasa masa interview tu aku banyak gelak2 je dengan interviewer tu. cam borak2 kosong je. tak pela kan bersyukur jela ko dapat minah oi. dari ko bele lemak kat rumah. kawan2 doa kan aku lulus interview tu tau. aku aku bagi korang discount kat padini, hahahaha. :P
okey adik aku nak masuk matrik isnin depan so semalam aku teman adik aku pergi klinik nak cek darah, then pergi KLCC menapak pergi bukit bintang pusing2 beli barang die. bila dah sampai rumah tu perit gak la tapak kaki aku ni kan. dah lama tak berjalan lama. naseb baek aku pakai sneakers kalau tau aku pakai heels mau kaki ayam je aku jalan. puas hati aku. hehe 
masa aku jalan dengan adik aku, ramai yang kata boleh detect kitorang adik beradik. normal la tu kan? tapi ada gak yang tegur kitorang "eh awak ni kembar ke?'' hardoiiii kembar mana datang la pulak. beze kot wey. tapi kan... adakah diorang kata kembar sebab aku nampak muda? or sebab adik aku nampak tua? hahah adik aku xley terima dua2 penyataan di atas haha LOL :D




 okey jap2 aku nak hembus hingus. selsema la.










hehe okey bye2 jom tido hehe da pukul 4 pagi la!



0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei