Monday, May 2, 2011

teaser Pre-graduation photoshoot

engineer on site : Fazira at Monday, May 02, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hey hey hey.
pagi tadi aku dengan housemate pergi Photoshoot tuk pre-graduation. hehe kami pergi area2 UiTM je. haa kan bermakna tu. sedih wo dah 4tahun kat UiTM. ni dah habis memang sedih gila nak tinggal kan UiTM. huu UiTM di hati ku. 


kami rancang pakai baju putih sama. sweet kan? baik admit kalau nak hidup lama. ok bagus. ok2 photographer yang tolong amik kan gambar kami nama dia afiqah. adik kembar housemate aku atiqah

tapi tak semua housemate ada dalam gambar ni. ada yang tak boleh join. sedih2.
lawa tak gambar ni? hehe nanti boleh la tempah dia buat photoshoot. ni belog die afiq.

2 technicians in charge:

Nur Misnan on May 2, 2011 at 10:02 PM said...

nice shoot... i like

Fazira on May 3, 2011 at 4:45 AM said...

thanks to afiqah da photographer hehe

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei