Saturday, May 14, 2011

Pre-graduation photoshoot Part 2

engineer on site : Fazira at Saturday, May 14, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hai dah makan? aku bangun tidur terus makan. heaven kan? tau tau. jeles. nak buat macam mana, dah penganggur kan itu jela keje nye. tapi aku rindu housemate2 aku. sumpah aku rindu korang. kalau adik beradik aku ade ramai maybe aku tak terasa sangat. ni sebab ade 2 je. aku tengok adik aku, adik aku tengok aku. kadang2 mak aku join tengok kitorang. tu jela. ni pulak adik aku dah nak masuk matrik next week. wah bosan. tak sabar aku nak balik perak. 

oh! aku tak cerita lagi. ehem. before ni korang pernah tak tengok or terjumpa mana2 gambar aku bawak kereta? tak da kan? tak caya pegi search. sebab nya aku tak da lesen lagi.hahaha ya ya LOSER. dah tua pon tak da lesen lagi. orang lepas SPM dah amek kan? aku takut tau tak! kalau la lesen terbang tu ade lagi, dah lama aku beli je. senang hidup aku. tak pon nant beli kereta beli sekali denagn driver. wahaha banyak duit kau kan? nak top up credit pon tak de duit. hak tui. tak pe tak pe. jangan kutuk lebih2. aku memang nak amek bulan 6 ni. aku amek dekat kuala kangsar. ha kenapa amek jauh? biar ah! mane tau kat sane tak banyak kereta cam kat KL. haha punye la penakot kan.


okey2 sekarang aku nak upload gambar photoshoot pre-graduation aku dengan housemate, part2 pulak. ni dekat kawasan Canselari UiTM Shah Alam. cekidauttt.


















miss u all damn much! 
bye bye!

0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei