Saturday, May 14, 2011

Pre-graduation photoshoot Part 1

engineer on site : Fazira at Saturday, May 14, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

OK ni aku post tuk 2nd time. mane pegi post aku before ni? hilang pulak? pelik.

hi semua!
sihat tak hari ni? semalam? kelmarin? sihat tak???
haha aku kat rumah sewe lagi ni. sedih wo housemate ada yang dah balik. setelah 3 tahun makan tidur berak mandi bersama. terpakse jugak berpisah akhir nya. huu sedih. da bape baldi aku nangis bile sorang2 balik. haha emo lak aku kan. klo bab2 kawan ni memang aku takk ley control :)


okey2 aku dah tak ingat ape yang aku tulis hari tu. dekat edit post pon tak ade ok. sorry la sape yang komen hari tu, dah hilang huhu -_-!


kita layan gambar la k?

 Twin tower Engineering( menara S&T)







tingkat 20 S&T . gayat woh nak berdiri tepi tebing tu haha
















ok2 aku nak hupdate part 2 pulak. 
semua gambar ni aku cilok dari blog photographer yang amek gambar kitorang afiqah.

4 technicians in charge:

milimilo on May 12, 2011 at 1:45 AM said...

ya ampun.cantiknye sume gegambar meriahnye funnye. wowwww :D

Syazz ♥ on May 12, 2011 at 11:12 AM said...

woah!
gile best!
akak2 ni, student mane?
hehe :)

Fazira on May 12, 2011 at 9:35 PM said...

milimilo

hehe thanks. credit to photographer! :D

Fazira on May 12, 2011 at 9:37 PM said...

Syazz

hehe best best!
kami ex student electrical UITM.
wah ex terus! baru habis beberapa hari je haha

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei