Saturday, May 28, 2011

I'm not ready!

engineer on site : Fazira at Saturday, May 28, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,


wey wey wey,


aku tak ready lagi untuk pegi interview. tak da semangat. malas nak pegi! haha


aku tak study lagi pasal company, aku tak da baju nak pegi interview, aku tak ada gambar passport terkini, aku tak fotostat sijil, aku tak tengok pirates of the Caribbean, Nur kasih, Insidious, eh jap2 tak ada kaitan pulak yang 3 last ni. argh tak kira la kan. aku malas nak pegi! even aku kena pegi jugak haha. tempat kat mana pun tak tengok lagi. jangan sesat pulak nanti dah la kan. hehe


btw wish me luck ok my frens? ;))





hahaha takut tak? takut tak? :P bye2!



1 technicians in charge:

Che Sayzzuwan on July 15, 2011 at 3:16 AM said...

Hai u jom join my contest...=)

http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei