Saturday, April 30, 2011

Please fix me!

engineer on site : Fazira at Saturday, April 30, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

Jom layan Fix u by Coldplay.



Pergh rasa emo lak lepas dengar lagu ni. korang tak ke? aku sorang je? cis.

aku tengah buat thesis ni. next week nak kena hantar. nak minimum 50pages. ape la aku nak mencarut banyak2. so aku tak boleh tulis banyak2 kat sini. nanti tak da idea nak tulis thesis. eh! adekaitan ke? eh suka hati aku la kan. harini di saat ini aku nak update pasal aku pergi keluar dengan Anis nak cari baju dinner. kire ni masa awal2 bulan April dulu la. haha baru nak update ek? Loser tul. tapi yang malang nya masa keluar ni aku tak dapat baju dinner pon. tak da yang berkenan. yang aku suka harga pulak cam haram J. 







ye gigi aku beso. ade masalah? nak kene kokak?




minah arab dalam jamban.




sorry tak panjang entry kali ni.huhu
im so miserable la sekarang. T_T
byebye 

0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei