Saturday, April 30, 2011

Park Bom - Don't Cry

engineer on site : Fazira at Saturday, April 30, 2011
Reaction: 
0 technicians in charge
Assalamualaikum,

currently listening to Park Borm - Dont Cry

Please fix me!

engineer on site : Fazira at Saturday, April 30, 2011
Reaction: 
0 technicians in charge
Assalamualaikum,

Jom layan Fix u by Coldplay.



Pergh rasa emo lak lepas dengar lagu ni. korang tak ke? aku sorang je? cis.

aku tengah buat thesis ni. next week nak kena hantar. nak minimum 50pages. ape la aku nak mencarut banyak2. so aku tak boleh tulis banyak2 kat sini. nanti tak da idea nak tulis thesis. eh! adekaitan ke? eh suka hati aku la kan. harini di saat ini aku nak update pasal aku pergi keluar dengan Anis nak cari baju dinner. kire ni masa awal2 bulan April dulu la. haha baru nak update ek? Loser tul. tapi yang malang nya masa keluar ni aku tak dapat baju dinner pon. tak da yang berkenan. yang aku suka harga pulak cam haram J. 







ye gigi aku beso. ade masalah? nak kene kokak?




minah arab dalam jamban.




sorry tak panjang entry kali ni.huhu
im so miserable la sekarang. T_T
byebye 

Monday, April 25, 2011

Sorry !

engineer on site : Fazira at Monday, April 25, 2011
Reaction: 
0 technicians in charge
Assalamualaikum,

hi semua! haha lama nya aku tak update blog! sorryyyyy busy siket. banyak benda aku nak ceritain pada kalian! tunggu ya lepas final 28hb aku dah free sikit. tinggal nak buat thesis je.

banyak gambar nak upload ni :P hehe.

okey tunggu aku eh! bye bye.

have a nice monday ! :D


tangan di bahu sambil mata pandang ke atas.
memang rasa annoying time nak final exam. -__-!

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei