Monday, March 21, 2011

Update BBQ hangit

engineer on site : Fazira at Monday, March 21, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hi semua! sihat tak?? lamanya aku tak up date blog =_=! nak buat macam mane aku sekarang ni busy tahap dewa. first lady pon tak busy cam aku. mane nak pikir pasal FYP , assignment, presentation, tengah ari nanti nak makan ape, nak pakai baju apa, nak basuh baju ke tak ari ni. haihh memang macam2 la nak kena pikir. tapi aku masih ade mase tuk mentelaah FB . yela kan busy2 macam mane pon tak nak la sampai ketinggalan berite2(gosip) tentang rakan2 kan. hehehe

oh lupa pulak. entry lepas aku cakap pasal BBQ kan. aku dengan housemates kesayangan buat mesyuarat teragung then kitorang putuskan nak buat BBQ kat tasik sek 7 kat shah alam. ha ade yang senyum2 tu, tau la selalu dating kat situ. kitorang buat dekat situ sebab dekat dengan rumah. kira kalau nak pergi toilet boleh la lari balik rumah. ade la dalam 300-400 meter kot. ok tipu. tak dekat sangat. tapi dari tasik tu nampak la bumbung rumah aku. (sebab rumah aku tingkat 13). kitorang start beli2 barang hari jumaat balik tu peram ayam semua lepas tu sabtu lepas magrib mula kan acara bakar membakar. masa sampi kat tasik tu agak terkejut jugak la sebab ramai orang tengah buat BBQ gak kat situ. tempat pun susah nak cari yang best2. tapi last2 dapat la port dekat dengan taman permainan tu. sesuai la dengan personaliti masing2 suka bermain. masak2 laki yang handle. kitorang g main polis sentri. semua main dengan rakus sekali maybe sebab tu jugak la kami duduk serumah.

macam biase, jom la tengok gambar pulak kan. bace panjang2 bosan lak.


















TAMMAT ;*



2 technicians in charge:

fn on March 21, 2011 at 10:32 AM said...

x boleh blah smart card.

Fazira on March 21, 2011 at 4:51 PM said...

hahaha mst penah main mase kecik2 kn?

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei