Tuesday, March 22, 2011

Hot Air Balloons Fiesta 2011

engineer on site : Fazira at Tuesday, March 22, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hey semua. aku tak da kelas hari ni. eh silap ada kelas kul 6 petang sampai 10 malam. tak efektif langsung kelas petang sampai malam. diaorang tak tahu ke kecekapan otak berkait rapat dengan kedudukan matahari?? bila matahari dah ke barat kecekapan otak pon mula la kebarat dah kurang cekap. aish. ni yang malas bila aku da start senggugut merungut ni.

korang tahu kan ada festival Hot Air Baboons Balloons kat Putrajaya? tak tahu? LOSER la tu. L besar kat dahi! start dari 17hb sampai 20hb. aku pergi last day hari Ahad. punya la semangat aku pergi pagi. kul 10 pagi. tapi yang malang nya bila aku sampai belon2 semua dah kecut. ''aik? cepat nya'' hati ku berdetik. dah tu orang ramai nak mamps pulak tu. tapi kalau tak da orang pelik pulak kan. hmm then bila sampai ada la pulak jualan2 kalau aku tahu aku pon bawak 'barang' jual kat sane. barang ape? ape lagi barang yang semua orang suka ganja la. ok tak kelakar.

bila dah tengah hari mula la makin panas tak hingat. lapa pulak tu. tapi naseb baik ade lori2 makanan kat situ plus ada khemah tuk makan2. tapi meja full. aku duduk tepi khemah je. ok L. duduk tas lantai. tapi....masa aku tengah makan mee goreng. tiba2 depan aku ada seorang gadis sedang bercakap di telepon(jarak kurang 5meter.wah accurate). rasa2 sape? ce teke ce teke. Maria Elena la. ye beliau memang lawa manesss. mulut ni nak je tego. ''maria!! adik maness!! (sambil angkat tangan dan goyang ke kiri ke kanan)'' tapi tak terkelua. mungkin mulut berminyak sangat sampai sebab tengah makan mee goreng rasa kena gam ke. tah aku pon tak pasti. sebab last2 aku hanya memerhati kan maria beredar meninggal kan ku. cis! dem. L besar kat dahi aku tuk kali kedua.

lepas makan aku pusing2 lagi macam orang gila dengan kca bawah panas terik matahari. serious panas gila. pedih2 muka ai tau nyah. auww. last dapat tahu belon naik pukul 4 petang sbab baru ada angin. WTH?? kul 4? sekarang pukul 12?? adoi kalau setakat nak angin aku boleh tiup laaa. ni aku nak buat ape sementara nak tunggu pukul 4? bergolek2 sampai pengsan? huh! hampa2. last2 aku pun balik jela. tak pela cuba lagi tahun depan la kot. cis L kali ketiga!

dah la malas la nak cite dah. asik dapat L je.






 aku beli ni je. jadi la.




 terpaksa beli topi sebab panas.










terpaksa cari gambar hot air balloons kat Google.
L

huh! tak kira tahun depan mesti nak tengok plus naik! jangan sampai aku beli belon panas sendiri . mood : emo. haha
ok la bye2. nak siap g kelas! :)


4 technicians in charge:

Nur Izzaty on March 22, 2011 at 7:11 PM said...

photosssss super awesome! i personally love the 1st n 3rd photo. sbnrnye semua sukeee!
ahhh i wish i was i malaysia. malaysia has everything!

Fazira on March 22, 2011 at 10:22 PM said...

haha please please please come back to malaysia!! malaysia miss u! btw thanks zaty!! :D

NADIRAH on March 26, 2011 at 5:34 PM said...

stylo la u with topi 2..i ad topi g kebun je..t pinjam ek!!

Fazira on April 26, 2011 at 2:42 AM said...

hahaha kuang asam ko. amek2 t aku post kt ko ek haha,

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei