Monday, March 21, 2011

Belog lucah?

engineer on site : Fazira at Monday, March 21, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

eh tak tak. bukan nak cakap pasal ariel peterporn ngan luna maya mahupun pasal maria ozawa. aku kan dah lama tak bukak belog so aku dah lama tak bukak web Nuffnang aku gak la kan. so tadi aku pun bukak. mula2 memang la tengok duit ade bape. tak bergerak. ok fine. (tak yah tanye brape k) then cam biase aku suka bukak Keywords yang orang search tuk cari belog aku. aku suka bukak Keywords sebab selalu ade perkataan kelakar. ok kali ni lain sebab Keywords kali ni lucah siket tapi kelakar la bagi aku kan. hahaha
nampak tak??? adoi sape la yang search bende tu.

1st yang tak leh blah hana tajima naked??? tergamak korang nak search bende tu. dan padan muke kat orang yang search tu sebab tak jumpa ape yang die nak kat belog aku. aku siket punye suka hana tajima comel kot. tergamak korang!!
OMK (oh mak kau) !!hey u! ya yang nakal tu! tergamak u buat i macam ni kn! menci menci!(dialog adalah rekaan semata-mata)

2nd Keywords goyang bon*** atas motor?? haa ni lagi pelik. ape bende nye goyang bon*** atas motor?? nak mati ke? orang kalau atas motor tu duduk diam2 kang terjatuh kene gelek ngn treller mati sia2 je. ishh tak tau la nak klasofikasi kan Keywords ni lucah ke stunt action??

abaikan yang bon*** besar tu. tiap2 minggu ade. tak paham betul. ini dah kire 1 penghinaan ni! cis!

3rd Keywords sedapnya di sontok?? haa yang ni lawak nak mamps. mane ade sontok sedap. hahahaha lawak lawak. sontok sakit kot? mase sek rendah dulu penah main smart kad tak? swap kat bon*** kawan sambil cakap smart kad! haa sedap ke??? kalau tak penah main dulu g try buat kat rumate sekarang. konfem dapat makan lutut kat dahi.

moral of the story. jangan la search mende pelik2 kat internet ni. kalau jumpe kat tempat lain lantak korang la. ni jumpe kat belog aku. aku jugak yang sakit perut tengok keywords tu. hahahaha. ok lah. nanti jumpe lagi ek.hahaha byee :)



0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei