Monday, February 28, 2011

Uji bakat Mentor musim ke 5

engineer on site : Fazira at Monday, February 28, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

morningggg da sarapan? ape? dah beli lunch? awalnye beli lunch. eh ke aku yang lambat bekfas? 

haa ni aku nak cakap ni. pasal entry yang lepas. haha memang mendatangkan kontrolbesi betul. aku di hentam bertubi2 oleh rakan2 lepas diorang bace entry tu. aku bukan sengaje nak jadi 'orang korea' ni. time tu azrin tengah mandi (azrin mandi 2jam) dah pukul 12.15 time tu nak mkan lagi. haa mane sempat. aku tak nak ketinggalan meeting MPG ni. meeting ni menentukan masa depan kot. cey padahal nak undi tuk theme tu je kan. haha eh kenape aku explain  pasal entry semalam kat sini? dem rase cam looser.
dah dah tutup cerite tu. 

ritu aku ade mention pasal aku pegi karoke dengan budak2 rumah aku kan. kitorang pegi karok kat pusat komersial je. ala kat bintang yang dah bankrupt jadi gaint tu. haa situ la situ la! (angguk2 dengan wajah eksaited). kitorang pegi 9 orang. then layan lagu sampai 27 bijik kitorang bantai. aku tak pernah kehabisan tenage nak abes kan semua lagu2 tu. haha biase la kalau bab2 hiburan memang nombor 1 pantang dapat mic. cube time presentation, hmphhh hampeh telan air liur jela. 















ok sampai sini saje la yep..buhbye :)



0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei