Monday, February 21, 2011

Sisters for now and forever

engineer on site : Fazira at Monday, February 21, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hye hye hows your Monday buddies? sucks?? yeah i understand that.

ok ok lets not talk about Monday, studies, assignment and what so ever. lets forget for a while those shitty things.

eh nk cakap BM la plak serabut BI broken. almaklum la BI aku tahap obama je faham.

next month birthday adik aku la. nak bagi apa eh, any ideas??
rasa macam nak bagi piano. eh no no. aku bukan datin ade duit banyak. keyboard? still mahal gadai buku2 teks dengan buku lali pon still tak mampu nak beli. haa keyboard mainan? ok kot? eh jap jap.pehal pulak aku nak beli alat music ni. aku dengan adik kelas piano pon tak abis belajar dulu. shit! LOSER. hmm sebab aku teringin nak belajar balik kot sekarang? nanti kalau beli tuk diri sendiri cam ngade2 pulak kan. tak pela guna nama adik aku la. beli awal boleh gune puas2 dulu. haha.

eh rindu pulak kat adik aku. sejak da dapat 1st gaji diam je budak ni. haa sape2 yang pergi makan kat Desert Bar kat KLCC tolong sampai kan salam kat adik aku ek. cakap aku tengah tunggu gaji dia.





 ok then. 
bye bye ^ ^

2 technicians in charge:

NURFARHANA on February 22, 2011 at 1:33 AM said...

aku bole jd gila tgk ko lilit2 shawl..aku 1 style pon tk lepas..haha

Fazira on February 22, 2011 at 2:08 AM said...

haha aku men taram je..tengok la serabot semacam..iron pon tak hahaha

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei