Friday, February 18, 2011

Penipuan yang amat dasyat

engineer on site : Fazira at Friday, February 18, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hye,lama kita tak borak2 sama-sama atas katil sampai lewat malam. kita cakap pasal gosip2 artis, gosip rakan2, jiran2, kita mengumpat kita cakap pasal masalah peribadi masalah umum masalah pilihanraya. huh memang tak cukup masa satu malam. banyak sangat benda yang nak di kongsi. 

haa tu kira perasaan aku sekarang la banyak bende nak share tapi tak cukup masa. poyo tak bagi pendahuluan macam tu? please jangan jawab. padan muka korang kena baca.


seperti yang di ketahui umum. cewah haha. eh seyes2. haa aku kan da final semester sekarang so aku pernah cakap pasal FYP aku kan. aku tangah busy buat benda alah tu la. sampai satu tahap aku rasa macam nak quit je blajo ni. (harap2 mak aku tak jumpa blog aku ni. mati la aku makan kasut kalau mak aku baca) 


dulu2 masa aku awal2 masuk UITM dulu busy gak keje assignment banyak gila  kelas setiap masa ada. aku memang merungut tahap babun la dalam hati kan sebab aku penat belaja. haa abis tu kenapa aku amek electrical kalau da tahu tak mampu nak bawak?? jangan jawab. bia persoalan tu berkubur disitu. ok ok sambung then ada la hamba Allah ni cakap aku tak ingat sape name dia (naseb baik aku tak ingat kalau tak jadi debu la ko sekarang) kata-kata beliau berbunyi begini.


"weyh lek2 sap kok lu. awal2 sem memang la camni sibuk memanjang. nanti bile ko da final sem ilek gile kot. terkangkang la ko bosan tak tau nak wat ape. kelas siket FYP kacang tanah je senang kot wat report je"


aku pon pergi pegang la kata2 hamba Allah ni.jujur ke naif ke daif ke aku pon tak tau. tahan tahan sampai sem 8. tengok2 daym!! lagi dasyat memang la kelas siket tapi die punye beban la aishh. boleh gile aku buat FYP ni. aku da bagi nama siap2 kat tanjung rambutan sebab lepas blaja ni memang aku confirm terus masuk sana. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA


bila da dalam keadaan kesyaitanan kedasyatan ni aku teringat time sekolah dulu. best nya sume keja senang perkataan stress pon tak penah dengar. makna pon tak tau ape. tapi dulu pon ade gak hamba Allah yang cakap.


" weyh nanti kat U nanti lagi best weyh ilek je. exam pon senang. wajib tiru kot."


shit. sape la yang cakap tu.


ok tutup cite pasal final sem.


hari tu aku dengan budak2 rumah kesayangan aku ada cuba 1 kedai ni kat seksyen 7. BIG TASTE. kedai ni majority makanan western la. sape yang bangun2 pagi tetiba tak boleh sebut perkataan "oh mak kau" OMK. tapi tersebut "oh my god" OMG bley la siap2 pergi makan kat kedai ni. rasa dia boleh tahan la. buncit gak la perut lepas kelur dari kedai ni. harge pon boleh tahan. tak da la bila cashier tu sebut harga rasa nak pelempang je mulut die. tak tak.


 si manis anis
 si ayu ama
 si comel zack
 si singa fazira


 comel jugak la decoration dalam kedai ni




 BBQ lamb. aku makan yang ni. mbekkk haha
 grill chicken
grill lamb
kenapa semua makanan nampak cam lebih kurang je?
jangan salah kan ibu mengandung. bye :)



0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei