Thursday, February 24, 2011

BOHO chic

engineer on site : Fazira at Thursday, February 24, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hye dah sarapan? dah mandi? ha bagus la sebab aku belum lagi. bangun lambat dengan aku memang sebati. tak dapat nak di pisah kan. eh tapi aku memang suka tidur  lambat. ok la tu kan bangun lambat? biase la ade aktiviti-aktiviti yang tak dapat nak di elak kan. bukan aktiviti kat lorong Haji Taib k? semalam aku karok dengan haousemat2 aku. sampai pecah gelas suara beb. keluar abis suara jantan i. eh nanti la aku update pasal karok tu. hehe

ni aku nak share last weekend aku pergi Bukit Bintang. dengan 3A 1F( anis, atiq ,ama, fad eh dengan uley yakni BF fad hehe) wah pegi lagi kan? haha seminggu sampai dua kali. sanggup tu dari shah alam. tak tau la jin apa yang da sampuk aku sampai suka sangat pergi sana.kalau balik rumah kat KL pon pergi sana lagi. aishh memang aku tak paham kenapa suka sangat pergi sana. agak nya kalau buat statistic tuk tempat yang aku selalu pergi mesti BB menang. tapi kan aku rasa aku suka pergi sana sebab aku suka tengok budak2 pelik kat sana. haa kan ade macam2 pesyen. yang black metal , emo, rock n roll, najat, zapin semua ada. ada orang yang tak suka tengok budak2 ni tu personal opinion la kan. tapi aku suka. TAPI selagi diorang tak buat kacau and kacau orang2 kat situ. haa LAGI SATU tak buat perangai2 mat saleh kat situ minum air setan ke comolot ke bogel ke mandi kat tengah orang ramai ke. ha jangan ek. selagi diorang tak buat semua tu aku rasa ok je kot. sebab bagi aku kalau diorang ni ada baru hidup BB ni. (mati la aku kena bantai pasni sebab sokong benda2 tak bermoral). aku tau ada orang tak suka budak2 ni melepak kat situ. yela mesti kita rasa insecure kan diorang pandang2 jeling2 kang jatuh cinta pulak kan. eh silap2. tapi memang ada la orang yang tak selesa ( contoh atiq hahaha) aku ni bukan la soSIAL sangat tapi maybe sebab dulu aku kerja kat LOT 10. so hari2 jumpa budak2 ni. sampai rasa kalau diorang tak da tak hidup la BB. cheyy poyo sudah! haha.

dah2 jom layan gambar pulak aku nak mandi la. bau wangi sangat sampai kawan2 da pandang serong kat aku ni. rileks la kawan! baru pukul 11.3 kot!









haa kantoi bawak air masuk toilet!






ok2 aku nak mandi la ni. jangan la bising2. aishhhh. bye2. ;)



0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei