Wednesday, January 12, 2011

Jom tutup dada kita!

engineer on site : Fazira at Wednesday, January 12, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

haa entry ni pendek je.

WIR CAMPAIGN by Sue Anna Joe

WIR = WEAR IT RIGHT

jom kita join kempen dari kak anna (BUDU DAN BELACAN:busuk tapi sedap) ni.

kempen labuh kan tudung sampai menutupi dada anda. lagi pun tutup dada ni memang kena a.k.a wajib pun untuk wanita bertudung kan. aku ni kadang2 tudung tersingkat. ish3 masyaAllah. angin kat Malaysia ni kuat sangat abes di angkat nya tudung aku. jahat punya angin. 

jom apa kata kita ramai2 labuh kan tudung kita! jangan bagi jantan2 liar kat luar tu free2 je tengok. nak tengok bayar la! eh jangan2 kalau dia bayar pun jangan ambil ye adik2.

p/s : untuk maklumat lebih lanjut ada kat sini k.
pee/ass : comel nya poster kak anna ni buat. kan kan? :)


3 technicians in charge:

Anonymous said...

bukan tdung je x bole singkat..baju kat lengan pun xbole

Fazira on May 28, 2011 at 3:18 AM said...

betul2 setuju sgt thanks krn mngingat kan :)

Wawa Tasliman on October 21, 2011 at 8:50 AM said...

setuju dengan kempen ni...

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei