Friday, January 7, 2011

teman mak shopping kat jalan TAR,sumpah teman je!

engineer on site : Fazira at Friday, January 07, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

berdasarkan tajuk di atas, sumpah aku tak tipu! tergamak aku kan pergi masjid jamek tak beli apa-apa. masjid jamek kot.syurga bagi wanita-wanita muslimah cam aku ni.cet. kenapa aku tak beli apa-apa ek. oh baru ingat, pergi dengan mak. ingat boleh ke nak membazir tak ingat dunia. ish3 tak boleh tau. kalau mak tak pe, jangan degil! bile tak beli mula la nak bergedik dengan adik aku.biasa la kan kongsi hobi yang sama memancing camwhore. eh ape maksud sebenar camwhore ni eh. jap2 aku cari. 

result:
A camwhore (sometimes cam-whore, cam whore or cam-slut)is an individual who performs sexual services on the Internet with webcam software in exchange for money or goods, usually by a fixed per minute fee or by encouraging viewers to purchase items on their wish lists or add to their online accounts. While the label is usually considered derogatory and insulting, it is also sometimes self-applied, occasionally in a self-deprecating manner.

mak aihh betul ke aku search ni? ke aku salah taip? awat negative sangat ni.ok2 aku bukan suka camwhore aku suka tangkap gambar perasan. haa amek kau jujur terang lagi nyata.

so. korang suka camwhore tak? sape pernah buat? nak tengokk haha




adik aku kata aku ni anak angkat.bila aku dekat dengan mak, mak aku tak senyum, bila jauh mak aku senyum.ko rasa macam mana? ok tak payah jawab.


2 technicians in charge:

Nur Izzaty on January 7, 2011 at 5:35 PM said...

hahaha funny la you ni. ade ke patut mak senyum xsenyum, leh smpai adik buat hypothesis cmtu. i rasa nak gelak guling guling. :D

Fazira on January 8, 2011 at 2:50 AM said...

hahaha tu la hampeh punye adik. tak kira la hipotesis di tolak. :P

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei