Friday, January 7, 2011

oi lama nya tak online! :) btw happy new year, new you!

engineer on site : Fazira at Friday, January 07, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

hye kawan-kawan, macam mana dengan cuti semester/sekolah korang? ( yang dah kerja jangan emo k sebab takda cuti lama)

aku kat rumah je. sumpah tak tipu.

ni la cuti paling rileks aku rasa sebab dok terbongkang je. ahad lepas balik shah alam, lepas tu biase la minggu pertama aku assume memang tak da kelas.
so? sambung la terbongkang kat rumah sewa pulak.wah kemain lagi kan. biasa la bila da final semester ni aku da masak sangat dengan lecturer-lecturer ni. mesti diorang assume student ramai tak balik lagi la tak daftar kelas lagi la. kan ? kan ? betul tak apa yang saya cakap ni puan?

okey korang rasa kalau awal start sem ni kan mood ape yang paling sesuai sekali? ape? belajar? salah mana mula belajar lagi. FYP(final year project)? rileks dulu. bak kate mat2 rempit lek2 sap kok lu.haa mood yang paling sesuai mood shopping+holiday. haa ni la yang paling sesuai sekali kan. biase la nak lepas geram puase shopping berbulan2. 

rabu lepas aku pergi sunway. so aku expect aku akan berbelanje sakan dengan sale yang ade sekarang ni. dari awal pagi lagi aku dah sampai sunway. semangat gila mak nak shopping ni nyahh. sampai orang kedai tu pun tengah sapu2 kedai lagi. nasib baik aku tak pegi tolong sapu sekali.punya la semangat kan. jalan punya jalan aku dengan mr kca masuk la F.O.S. da maju da dua tingkat sekang. perempuan atas laki bawah. lagi banyak pilihan la kan. aku pusing2 belek2 tak da yang bekenan. ok tak pelah kita turun bawah tengok baju2 laki. sekali tengok baju tshirt lawa2 gila aku pulak yang busy pilih kan tuk dia. naik sawan jugak la sebab murah kan. 3helai rm45. ok nak kata apa lagi sapu jela. bila da pilih dia masuk fitting room tapi aku terbenti kat meja penuh dengan short pant. lawa2 pulak tu. murah jugak bawah rm60 la tak ingat berapa. yahh rembat bagi dia try. last2 kua F.O.S kca da dapat 3 baju 1 seluar. aku? bawak keluar kehampaan je. jarang ni kca bli barang dulu dari aku. dan kalau terjadi pun ni petanda buruk. lepas tu kitorang masuk niichi. cuci2 mata tetib anis mesej kata nak join shopping.sebab anis ni kira pemangkin semangat shopping aku.pusing2 then aku try dress tapi kca semangat gila suh aku bli dress tu. aku rasa berat hati nak beli. bukan tak suka tapi bila pikir2 aku selalu naik moto je bila dating. paham tak perasaan aku sebagai pengguna? lagipun tak kan nak pakai bila naik moto? kalau aku pakai naik moto sah macam ade payung terjun kat atas moto kitorang. eh paham tak apa yang aku cakap ni? kalau tak paham abai kan je. tak masuk exam pun. ok sambung balik kat dress tadi. aku pun beli la atas desakan kca. perasaan aku gembira dalam tangisan sebab kena bayar mahal. jalan2 lagi masuk cotton on. aku harap kan dapat la banyak baju kat situ tapi yang dapat kehampaan lagi. baju kat situ aku rasa tak menarik gilaa. aku beli kasut bunga2 je tu pun sebab da  aim lama. kasut tu lebih kurang macam kasut lama aku la tapi yang ni hi-cut. aku suka kasut hi-cut sebab bila pakai rasa poyo.sumpah suka. then kitorang jalan2 lagi makan lepas tu solat sambung balik jalan. tapi last2 ape yang paling sadis sekali bila kasut tadi tu adalah benda terakhir yang aku beli.yang kca pulak dapat baju 4 helai seluar kasut wallet.ok. aku down jap. kan dah kata ni petanda tak elok.eh silap2 aku ada beli cincin kat forever21 tu pun lepas masuk kali kedua.tu je aku beli! 

aku tak faham. sepatut nya bila aku da kurang beli aku sepatut nya happy sebab dapat save duit. tapi ni tak. adakah aku da berjaya nak berubah menjadi seorang penjimat? adakah doa aku telah dimakbul kan? alhamdulillah T__T


haa INI JE!
bye2!
 p/s : tak pela belanja lebih janji cantik di mata kca :')


276 technicians in charge:

«Oldest   ‹Older   201 – 276 of 276   Newer›   Newest»
Anonymous said...

viagra 50mg order generic viagra online us - viagra online us reviews

Anonymous said...

soma 350 mg soma 350 cost - where to buy soma online overnight

Anonymous said...

soma drug drug interactions soma benadryl - soma zanaflex

Anonymous said...

buy soma online soma drug novel - buy europharma somatropin

Anonymous said...

buy soma soma 350 mg abuse - buy soma online without

Anonymous said...

generic soma soma discount coupon - soma wadhwa for sale childhood outlook 1998

Anonymous said...

buy soma generic soma chef services costa rica - buy soma 350

Anonymous said...

soma medication who makes soma bras - muscle relaxer soma flexeril

Anonymous said...

buy soma online where to buy somatropin hgh - much do soma cost street

Anonymous said...

buy retin retin a cream nz - retin a para que se usa

Anonymous said...

buy soma soma online legit - soma discount coupon codes

Anonymous said...

soma carisoprodol soma pills street value - order soma online ga

Anonymous said...

buy retin a retin-a wrinkles over the counter - retin a micro retin a difference

Anonymous said...

generic soma soma san diego club - buy somatropin online no prescription

Anonymous said...

buy soma online does medication soma look like - soma without prescriptions cod

Anonymous said...

generic soma where to buy aura-soma products - soma drug detection

Anonymous said...

buy soma safe place buy soma online - is baclofen generic for soma

Anonymous said...

buy soma online generic soma dan - soma effects

Anonymous said...

soma 350 mg soma condos for sale san francisco - soma stores

Anonymous said...

soma buy soma drug schedule - soma 446 effects

Anonymous said...

buy soma cheap soma no prescription overnight - generic name for soma compound

Anonymous said...

cialis online cialis daily pill - generic cialis us online

Anonymous said...

generic soma soma san diego - buy omnitrope somatropin

Anonymous said...

buy soma aura soma costa rica - buy soma from usa

Anonymous said...

buy soma soma 853 - soma buy online no prescription

Anonymous said...

buy soma online drugstore+soma - soma san diego minus the bear

Anonymous said...

generic cialis cialis no rx - buy cialis online pay with paypal

Anonymous said...

buy soma online soma drug addiction - soma for muscle cramps

Anonymous said...

buy soma buy soma online in texas - how to buy soma

Anonymous said...

buy cheap tramadol buy tramadol online no prescription mastercard - tramadol veterinary dosage chart

Anonymous said...

buy retin a no prescription retin-a acne regimen - retin a gel wrinkles

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol cod saturday delivery - ways get high tramadol

Anonymous said...

tramadol 50 mg can you buy tramadol over the counter in the usa - tramadol buy online

Anonymous said...

cialis without prescription is generic cialis available in the united states - cialis 40 mg tablets

Anonymous said...

buy cialis online kwikmed cialis daily - cialis online overnight delivery

Anonymous said...

tramadol overnight shipping tramadol no prescription overnight shipping - tramadol addiction stories

Anonymous said...

buy tramadol 100mg online tramadol side effects high - best place buy tramadol online reviews

Anonymous said...

tramadol 50 mg tramadol hcl zydol 50mg - tramadol buy usa

Anonymous said...

buy tramadol 100mg tramadol 50 mg for back pain - can order tramadol online legally

Anonymous said...

order tramadol online without prescription legal order tramadol online - buy tramadol online with a cod

Anonymous said...

buy tramadol medication buy tramadol no prescription cheap - tramadol yeast infection

Anonymous said...

cheap tramadol tramadol dosage in dogs - order tramadol online pharmacy

Anonymous said...

cheap tramadol cheap tramadol overnight - tramadol hcl xl 150 mg

Anonymous said...

buy cialis online cialis reviews - buy cialis online safely

Anonymous said...

cheap tramadol buy tramadol online tennessee - can you buy tramadol online no prescription

Anonymous said...

tramadol 100mg how to buy tramadol online - tramadol ultram addiction

Anonymous said...

buy cialis online cialis nitrates - cialis onset of action

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ketorolaco - tramadol 50mg

Anonymous said...

order tramadol online tramadol online uk - tramadol hcl how much to get high

Anonymous said...

tramadol without prescription buy tramadol cod personal check - tramadol dosage australia

Anonymous said...

tramadol 100mg order tramadol - tramadol high opiate tolerance

Anonymous said...

tramadol online stories of tramadol addiction - tramadol 50mg norsk

Anonymous said...

xanax for sale without prescription will .25mg xanax show up on drug test - ativan vs xanax for anxiety

Anonymous said...

tramadol online tramadol 325 mg dosage - buy tramadol online echeck

Anonymous said...

tramadol online overnight tramadol 50mg t7 - ultram vs tramadol generic

Anonymous said...

generic xanax white round generic xanax - 2mg lorazepam vs 2mg xanax

Anonymous said...

tramadol online order tramadol american express - tramadol hydrochloride sr 100mg

Anonymous said...

tramadol online tramadol hcl for dogs side effects - how to buy tramadol online

Anonymous said...

buy carisoprodol soma carisoprodol buy - 350 mg of carisoprodol

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol no prescription needed - soma carisoprodol tablets 250mg

Anonymous said...

buy cialis online best place to buy cialis online forum - cialis youtube commercial

Anonymous said...

cialis online best way buy cialis online - cialis daily long term side effects

Anonymous said...

cialis online no prescription overnight cialis daily dose - cheap cialis online usa

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis problems - buy cialis today

Anonymous said...

cialis for sale cialis 5mg price - generic cialis us

Anonymous said...

cialis online order cialis usa - cialis online in u.k

Anonymous said...

cheap cialis 20mg buy cialis daily use - buy cialis online with mastercard

Anonymous said...

where to buy tramadol tramadol cheap prices - tramadol online legal

Anonymous said...

klonopin online overdose of klonopin and alcohol - que es la klonopin

Anonymous said...

purchase tramadol order tramadol next day - tramadol dosage dogs 50mg

Anonymous said...

purchase tramadol tramadol overdose mg - tramadol vs oxycodone high

Anonymous said...

buy tramadol online long does 50mg tramadol take work - ultram vs tramadol generic

Anonymous said...

buy tramadol online ultram tramadol hci tablets - why can you buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol saturday delivery - buy tramadol online overnight cod

Anonymous said...

buy klonopin online 2mg klonopin high dose - klonopin side effects and withdrawal

Anonymous said...

buy klonopin online klonopin withdrawal between doses - klonopin pill

«Oldest ‹Older   201 – 276 of 276   Newer› Newest»

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei