Friday, January 7, 2011

home alone 2

engineer on site : Fazira at Friday, January 07, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

pertama sekali aku nak ucap TERIMA KASIH banyak2 kepada yang sudi follow blog aku yang tah pape ni. aku akan follow balik korang k jangan risau insyaAllah i'll find the way. 

eh termenyanyi pulak. 

dan terima kasih sangat2 jugak kat orang2 yang sudi luangkan masa emas anda umtuk baca cebisan2 ngarut ni. tak follow pun tak pa janji korang baca itu lagi bermakna. :)

okey2 before ni aku da post pasal home alone1 ni aku nak sambung home alone2 pulak.haa biase la kan menggila dengan darah daging. ape salah nya. jimat tak payah keluar duit kat rumah je. tak payah pakai kasut. jom layanzz. (mak i pinjam baju u tau)






macam mana i nak hidup ni hutang keliling bontot i.runsing runsing.
i heran la kenapa ketiak i bau lavender ek?

mood saloma please.

ni baru lepas eksiden ni.tak sempat nak buat surgery scary tak? thanks.



saiko tak saiko tak? hihi


ok nanti kita jumpa lagi ek.
bye bye
thanks for reading this entry hehe :)


2 technicians in charge:

Melati on January 13, 2011 at 9:19 PM said...

ouhhh =) comel!

Fazira on January 14, 2011 at 2:01 AM said...

comot je la melati :D

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei