Friday, January 7, 2011

home alone 1

engineer on site : Fazira at Friday, January 07, 2011
Reaction: 
Assalamualaikum,

ye home alone. kalau korang sorang2 kat rumah pernah tak korang buat 'something' yang korang akan buat time tak ada orang kat rumah. ye sorang2. tak tak bukan yang berbogel sambil berjalan2 dalam rumah bukan tu. contoh curi2 masuk bilik mak lepas tu make up heavy gila, make up yang korang tak kan sanggup keluar rumah walaupun tak lepas dari pagar rumah sebab kalau kucing jiran tersempak pun boleh mati kejong. ha pernah tak? pernah tak? haha aku pernah. haa tak payah la nak gelak gila2 kan aku pasti korang pernah buat macam2 benda lagi dasyat kan kan? baik ngaku cepat! ( sambil letak pisau kat leher )
tapi ritu aku tak la home alone. aku dengan adik aku. dan kitorang tak buat benda pelik2 la. just posing2 perasan je.(eh tak de kerja lain ke nak buat ?) mula la kan bantai segala baju yang ade dalam almari (baju mak tak terkecuali.hihi sorry mak!)





aku suka gila gambar adik aku pakai baju merah ni. tak atu nape. rasa macam klasik haha. kalau dia tau aku upload gambar ni mau kena rejam ni.tapi tak kira nak letak jugak haha.

0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei