Saturday, January 29, 2011

best ke PUTRAJAYA??

engineer on site : Fazira at Saturday, January 29, 2011
Reaction: 
6 technicians in charge
Assalamualaikum,

sihat tak? dah makan? minum? mandi? 
ok fine.
cuba jadi ramah dan gagal.

ok ada la hari tu kan, aku pergi putrajaya. kenapa pergi sana? saja nak cek kandungan air tasik kat sana. nak kira plankton lagi. macam-macam benda la aku nak buat kat sana. (dah jangan percaya)

then benda yang paling aku tak terfikir nak buat aku dah terbuat. aku dah tertangkap gambar kat san. banyak pulak tu. yela kan tangkap gambar perasan memang tak sedar diri. 

korang da mula cuti sem ke? aku sepatut nya balik rini. tapi flight delay. so, balik esok. eh tak tak aku tak naik flight pun kalau balik rumah. tak penah pun. sebab aku tak suka naik kenderaan yang tak sentuh tanah. sumpah.

serius aku bosan kat rumah.

FYP? cuba untuk sentiasa positif dan akan lebih berusaha :D






 














 ok bye2.

SELAMAT BERHOLIDAY BERSAMA KELUARGA TERCHENTA!
DAN SELAMAT TAHUN BARU CINA 

Tuesday, January 25, 2011

mandi wajib masa thaipusam, eh wajib mandi kat sunway lagoon masa thaipusam

engineer on site : Fazira at Tuesday, January 25, 2011
Reaction: 
0 technicians in charge
Assalamualaikum,

hye hye hye.

lama tak jumpa, lama tak dengar cerita, lama tak tanya khabar, lama tak merepek.
eh asal senyum-senyum? korang punya life best ke sekarang? aku punya dem gila. gila-gila sucks la. ini semua angkara FYP(final year project) lagi-lagi kena sembur dengan supervisor tadi. ah shit gila. ha cuba kira berapa banyak perkataan mencarut yang ada di atas, teeet masa da tamat!
haisssh da la tutup cite pasal FYP. bosan.

eh thaipusam minggu lepas korang pergi mana ek? batu cave? erk aku kalau da ada cable car baru aku nak pergi sana tangkap gambar. haha. haa sapa yang pergi batu cave tu banyak tak pecah kan kelapa? ade cucuk2 badab tak? bagus2. good job.

aku pergi berlibur kat sunway lagoon. (tolong jangan baca dalam nada riak) ye ye aku tau semua orang da pergi. tak boleh ke pergi banyak kali? haa jawab jawab!  eh terEmo lak. haha

aku pergi dengan housemate aku tapi tak semua yang pergi. sedih. ni kan sem terakhir kitorang so aku nak sangat pergi berhibur dengan diorang. tapi yang tak pergi semua ada alasan yang kukuh. syabas mera beti! 

masa hari khamis tu kitorang keluar rumah pukul 8.30 beb! nak pergi kelas pun keluar pukul 8.40 (kelas start pukul 8.30 shit punya perangai). kitorang decide nak naik bas sebab nak kurang kan budget. yela budak2 JPA tak dapat duit lagi. budak2 PTPTpu pulak duit da tinggal siket. so masing2 nak berjimat. than bila da sampai sunway kaunter tiket pun tak bukak lagi. kira sambil2 nak tunggu bukak tu kitorang sempat buat part time menyapu sampah la kat sana sebab sampai pukul 9 suku kaunter bukak pukul 10 pagi. ni kalau tokey sunway lagoon tengok kitorang tunggu depan kaunter mau menangis terharu beliau. yela kitorang tak sab nak sedekah duit kat diorang. haa bila bukak je trus bayar tuk 7 orang so RM490. dapat je jam pas masuk tu kitorang terus belari masuk sunway pyramid cari MCd sebab lapar nak mampus dari pagi tak makan. dem. eh banyak pulak aku menaip malam2 buta ni. dah2 jom layan gambar la pulak. aku penat la taip. jari hantu aku demam.

































ok2 sory la bernanah mata korang tegok banyak sangat gambar. haha padan muke.
bye2 :')


CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei