Thursday, October 13, 2011

Can you keep a secret ? SOPHIE KINSELLA

engineer on site : Fazira at Thursday, October 13, 2011
Reaction: 
5 technicians in charge
Assalamualaikum :)



Rhythm of love

engineer on site : Fazira at Thursday, October 13, 2011
Reaction: 
1 technicians in charge
Assalamualaikum ;)






Monday, September 19, 2011

Caramel makes my day

engineer on site : Fazira at Monday, September 19, 2011
Reaction: 
2 technicians in charge
Assalamualaikum,


hola! macam mana hari ni sihat tak? (soalan typical) harini nak buat apa? dah ada plan? 

















Saturday, May 28, 2011

I'm not ready!

engineer on site : Fazira at Saturday, May 28, 2011
Reaction: 
1 technicians in charge
Assalamualaikum,


wey wey wey,


aku tak ready lagi untuk pegi interview. tak da semangat. malas nak pegi! haha


aku tak study lagi pasal company, aku tak da baju nak pegi interview, aku tak ada gambar passport terkini, aku tak fotostat sijil, aku tak tengok pirates of the Caribbean, Nur kasih, Insidious, eh jap2 tak ada kaitan pulak yang 3 last ni. argh tak kira la kan. aku malas nak pegi! even aku kena pegi jugak haha. tempat kat mana pun tak tengok lagi. jangan sesat pulak nanti dah la kan. hehe


btw wish me luck ok my frens? ;))





hahaha takut tak? takut tak? :P bye2!



Friday, May 20, 2011

Written in the stars

engineer on site : Fazira at Friday, May 20, 2011
Reaction: 
0 technicians in charge
Assalamualaikum,

hye everyone. hows ur life beb? 

rasa nya semua dah muka cuti sem aite? so selamat bercuti! hehe
dan selamat menganggur untuk aku. yeay !

actually aku dah ada first interview yang aku kena attend 31st may ni. 2nd interview kat Padini. aah kedai baju tu. bila aku post dekat Fb pasal benda ni ramai gak yang wish good luck tapi tak seramai orang mintak discount kat aku. okey. JAP JAP aku tak faham. aku tengah apply untuk position bos ke? haha .  TAK kisah la kan. yang penting aku rasa kawan2 aku comel sebab request discount kat aku tuk shopping kat padini.hehe. thanks guys. kalau aku dapat kerja tu aku bagi korang gudang sebijik sorang k? :) oh lupa nak bagi tahu. aku pergi interview untuk Retail Trainee Program. haha tak ada kaitan langsung dengan Electrical Engineering kan? tau tau. aku saje try pergi interview masa career attack kat Uitm haritu, may be sebab die tengok aku pernah part time kat Padini Authentic kot sebab tu die panggil tuk secong interview? sebab aku rasa masa interview tu aku banyak gelak2 je dengan interviewer tu. cam borak2 kosong je. tak pela kan bersyukur jela ko dapat minah oi. dari ko bele lemak kat rumah. kawan2 doa kan aku lulus interview tu tau. aku aku bagi korang discount kat padini, hahahaha. :P
okey adik aku nak masuk matrik isnin depan so semalam aku teman adik aku pergi klinik nak cek darah, then pergi KLCC menapak pergi bukit bintang pusing2 beli barang die. bila dah sampai rumah tu perit gak la tapak kaki aku ni kan. dah lama tak berjalan lama. naseb baek aku pakai sneakers kalau tau aku pakai heels mau kaki ayam je aku jalan. puas hati aku. hehe 
masa aku jalan dengan adik aku, ramai yang kata boleh detect kitorang adik beradik. normal la tu kan? tapi ada gak yang tegur kitorang "eh awak ni kembar ke?'' hardoiiii kembar mana datang la pulak. beze kot wey. tapi kan... adakah diorang kata kembar sebab aku nampak muda? or sebab adik aku nampak tua? hahah adik aku xley terima dua2 penyataan di atas haha LOL :D




 okey jap2 aku nak hembus hingus. selsema la.










hehe okey bye2 jom tido hehe da pukul 4 pagi la!



Saturday, May 14, 2011

Pre-graduation photoshoot Part 2

engineer on site : Fazira at Saturday, May 14, 2011
Reaction: 
0 technicians in charge
Assalamualaikum,

hai dah makan? aku bangun tidur terus makan. heaven kan? tau tau. jeles. nak buat macam mana, dah penganggur kan itu jela keje nye. tapi aku rindu housemate2 aku. sumpah aku rindu korang. kalau adik beradik aku ade ramai maybe aku tak terasa sangat. ni sebab ade 2 je. aku tengok adik aku, adik aku tengok aku. kadang2 mak aku join tengok kitorang. tu jela. ni pulak adik aku dah nak masuk matrik next week. wah bosan. tak sabar aku nak balik perak. 

oh! aku tak cerita lagi. ehem. before ni korang pernah tak tengok or terjumpa mana2 gambar aku bawak kereta? tak da kan? tak caya pegi search. sebab nya aku tak da lesen lagi.hahaha ya ya LOSER. dah tua pon tak da lesen lagi. orang lepas SPM dah amek kan? aku takut tau tak! kalau la lesen terbang tu ade lagi, dah lama aku beli je. senang hidup aku. tak pon nant beli kereta beli sekali denagn driver. wahaha banyak duit kau kan? nak top up credit pon tak de duit. hak tui. tak pe tak pe. jangan kutuk lebih2. aku memang nak amek bulan 6 ni. aku amek dekat kuala kangsar. ha kenapa amek jauh? biar ah! mane tau kat sane tak banyak kereta cam kat KL. haha punye la penakot kan.


okey2 sekarang aku nak upload gambar photoshoot pre-graduation aku dengan housemate, part2 pulak. ni dekat kawasan Canselari UiTM Shah Alam. cekidauttt.


















miss u all damn much! 
bye bye!

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei