Wednesday, December 15, 2010

Yuna and Hana Tajima

engineer on site : Fazira at Wednesday, December 15, 2010
Reaction: 
Assalamualaikum, 

ok semua seronok sakan post pasal MAYSAA. Fashion show yang Hana dok buat tu kan. rasa nya hampir kebanyakan blog semua dok post pasal tu. best sangat ke pergi sana??? so korang nak riak la dengan aku yang korang dapat pergi and aku stuck kat dalam kelas yang bosan ni??!! tergamak korang buat aku macam ni kan?! 

ok.ok.ok.

fine.

aku mengaku aku cemburu!! puas??
huwaaaaa nak pergi nak pergi.
terpaksa la aku hanta SMS kat Hana ngan Yuna suh dorang buat event camtu lagi sekali.
(-___-!!)
sedih sedih tak dapat pergi.

rasa macam nak menjerit sebab frust tak dapat pergi.

(images source : google)

*
*
*
*
*

tak kira tak kira nak upload jugak gambar aku dengan Yuna. 
tapi Hana tak de time ni dia pegi toilet.
 hah hambek terkeluar gigi arnab aku dua ketul.


yeay happy balik!
dah tak cemburu dah :')))

ok bye bye.

4 technicians in charge:

Nur Ardilla Najwa on December 16, 2010 at 8:48 PM said...

salam. jemput join contest d blog saya.

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

butterflyana on December 19, 2010 at 9:15 PM said...

SENYUMMM.

lagu ni i suka!
:)

Heidi Shafiq on December 19, 2010 at 9:44 PM said...

ko lawa beb.. :)

Fazira on January 7, 2011 at 4:56 AM said...

ardilla : sempat lagi tak i nak join? sorry i lama tak on9 ritu :(

butterflyana : hehe suka jugak jom layan! hehe

heidi syafiq : ko kacak beb! thanks :)

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei