Tuesday, December 14, 2010

SPM dah tamat maksudnya zaman sekolah pun da tamat!

engineer on site : Fazira at Tuesday, December 14, 2010
Reaction: 
Assalamualaikum,

hari rabu minggu lepas mak aku pergi amik adik aku kat SMS Bagan Datoh sebab aritu dia da habis SPM10. mesti adik aku rasa best gila kan dapat cuti lama. ye la nak dekat 6bulan jugak dia cuti. dah la dia tak payah pergi PLKN. tapi aku pun tak dapat pergi dulu.best sedih gila tak terpilih. 

aku dengan adik aku tak dapat PLKN sebab kitorang dah pergi kempori pengakap diraja masa umur 11tahun. sijil pengakap tu pulak setaraf dengan sijil PLKN tu so Azlan (sultan Perak) da bagi kitorang pengecualian tuk pergi PLKN.

tak percaya? 

Sumpah aku tipu.


                 ************************************************************************************

bila terkenang adik aku dah habis SPM aku teringat pulak zaman aku SPM dulu. dah 5tahun aku meninggal kan zaman sekolah wey. ha cepat jugak korang congak. betul aku dah 22 sekarang dan masih belajar dan ditanggung sepenuhnya oleh parents bukan sugar daddy. sape kate aku dah tua sila berambus sekarang.

berambus aku kata.

ok. berbalik pada topik tadi.

adik aku da abis SPM. adik korang ada sebaya dengan adik aku tak? adik aku perempuan. jom kenen2 kan diorang.
sory merepek.

teringat la zaman sekolah dulu. best nya. tak best bila dah masuk umur 20-an. aku dulu masa kat sekolah dulu dasat gak. tapi tak dela jahat sangat. benda paling jahat pun yang aku penah buat masa kat sekolah dulu ponteng prep lepas tu menyorok bawah katil. tu benda abes hebat la tu dalam rekod jenayah aku dulu. ya aku tau aku skema dulu. ni semua terpengaruh lepas baca SKEMA ITU HOT.

aish rindu nak pakai baju putih kain biru/khaki.jom kawan2 kita pakai sem depan gi kelas. cam comel je. haha


pape pun aku nak ucap kan selamat abes sekolah kat adik aku dan sila la kerja part cepat sebab along nak pinjam duit ko. :P

jom layan lagu EX husband aku. NOH salleh.HUJAN.







hai saya rakun mata hitam
bye bye :')

4 technicians in charge:

Nazirul Syaqim on December 14, 2010 at 12:18 PM said...

nak kenen kan adik ke?
kenenkan dengan gua plis kahkahkah

Fazira on December 14, 2010 at 6:43 PM said...

hahaha on je nazirul..tapi kene bayar yuran kat akak die dulu la..eh? hahah

phreak-id on December 14, 2010 at 11:38 PM said...

Huh. Jual adik ni.. :p

Terbaru >> 1) Karekter Terbaru Dalam Transformers 3 - Dark Of The Moon 2) Kuey Teow Goreng Doli 3) Nak Isteri Cun?

Fazira on December 14, 2010 at 11:45 PM said...

haha saje gurau2..:P
baekk saye terjah!! yeahh

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei