Wednesday, December 15, 2010

Cute is defined by..

engineer on site : Fazira at Wednesday, December 15, 2010
Reaction: 
Assalamualaikum,

hello,

hye hye hye,

hey hey hey aku tak percaya cinta.
trying to be LIyana Jasmay.failed.

pada pendapat korang la kan. ape maksud sebenar 'cute'?
ok ok aku tau maksud die cute tu comel.cikgu tadika aku dah ajar tapi maksud selain dari comel.

pernah dengar tak cute is meant by ugly but adorable?
ekceli aku nak cakap pasal babiesss. takkan nak cakap baby ugly pulak kan. even baby shrek pun kita still cakap cute. ke aku sorang je rasa macam tu? ok fine.

kenapa baby cute eh? tengok tangan , kaki, mulut , hidung. semua kecik je. rasa macam kalau pegang lama2 rasa macam nak ramas je picit2 tekan2 gigit2 sampai putus. opps ter thriller pulak. :P

aku suka gilaaa baby tapi 1year below je. sebab bila da lebih dari setahun baby2 ni akan bertukar jadi monster yang nakal nak mati. erk tak mau tak mau. aku pilih nak baby yang tak reti jalan supaya tak payah aku nak kena main polis sentri o main kejar2.

eh ada ke orang yang tak suka baby? 
ape nak takut bukan susah pun jaga baby. 
it is easy as A B C.

ceh tak da anak sendiri pandai la cakap cuba dah ada sorang nanti mau terkangkang jugak la kot nak jaga (-__- )

dah dah jom layan gambar2 anak sepupu aku.
yeahhhh!!


tak ada yang labuh(refer kepada pipi) lagi ke bang?
Kimora Lee Simmons mase kecik2 dulu
kimora bila dah lanjut usia.
























Asik gambar2 ko semua comel je.yang ko tak sempat nak buat muka comel.yes! 
bye bye bye :)


2 technicians in charge:

AngahSayang2314 on December 15, 2010 at 4:54 PM said...

singgah sini & 4llow

jom tukar2 link jom

Fazira on December 15, 2010 at 5:59 PM said...

baik! da letak link angah!! :)

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei