Wednesday, November 3, 2010

i miss my childhood

engineer on site : Fazira at Wednesday, November 03, 2010
Reaction: 
assalamualaikum,

erk busy gila dengan exam. aku da 98% hampir nk sakit jiwe ni sebab exam .taniah untuk semua lecturers dan rakan-rakan yang membantu menaikkan percent tersebut dengan mendada mendadaknya. 

25th oct 
mula2 paper Satellite, cis demmit keluar benda yang aku tak expect. kenapa la exam selalu keluar benda yang aku tak baca? sua sue kemoning betul la. tak pela redha je. kite focus untuk RF plak ye. sabar fazira sabar.

29th oct
ok kini tiba lah masa nya untuk menjawab paper killer 'sang radio frequency design'. tengok la nama pun da design. saiko betul la. ni lagi satu paper menyakitkan hati. tah la rasa cam tak puas hati je. rasa cam tak perform sangat pun ade. ah nyampah. gud bye la RF aku nak clash ngan ko! petang ni jugak aku nak balik rumah!

30th oct
mengambil keputusan yang mendadak untuk mengikuti kakak saudara ku (lagi pun dia yang belanja. waa riak nya aku dose tau! ) ke genting highland 'kota keriangan'. aku pergi dengan kak intan dengan family dia dengan mak aku sekali. memang kami riang la kat sana  yela kat 'kota keriangan' kot (haa amik. aku enjoy dengan mak lagi best dari jawab RF. padan muke ko RF!!) tapi yang lagi best aku pergi sana tak main pape pun. di ulang suara tak main pape pun. eh jap main satu je buaian hayun2. tu pun sebab kene paksa. nape tak nak main? sebab mak aku pun tak nak main sama. aku mogok la konon. best jugak g genting jalan2 tengok orang , tengok 'badut', tengok badut dan tengok badut. memang best gila la. elok pulak time tu main game token menang banyak kali. sampai 4 ekor patung beso kot bawak balik. penuh kat stroller baby gantung2. tak sangka senang nak menang rupanya main game kat sane. lepas ni nak cuba main casino game tu lagi la kot2 la ong lagi menang percutian pulak. tapi yang malang nya hari tu pulak la nak hujan da la batri camera kong (baru tangkap satu keping je kot!! -___-). mau tak sumpah seranah aku ngan mak aku tahan sejuk. sampai rebut2 sweater kot. da macam dalam peti ais kat kedai runcit uncle Hong da. pape pon aku dengan mak aku pergi sana membawa satu rahsia. haha sebab kitorang pergi sana tak bagi tau adik aku. yela kan die kat hostel nak spm plak tu kang sebuk plak nak ikot. tapi kalo die tau ni mau mroyan babun ni haha. nasib la dik ko tak dapat ikot.

31th oct 
plan nak balik shah alam menjadi kenyataan. dem. kene balik study MGT yang memboringkan itu. tapi before start study kene buat bende lagho dulu. haha apo laie jang jom gi nangkap gambo laieee!! yahuuu.


 pose ala-ala drakula nak tumbuh gigi taring.
 kasut yang da lama berbakti. terima kasih teruskan berkhidmat untuk beta.
 biasa la kan ade la satu dua aksi babun.
 nampak tak bulu keti? ha cari2.
 dalam beg bear-bear tu ade ayam masak lemak cili padi. mak bagi.sila jeles. sedap kot.
 bontot berat susah nak bangun.
 beg yang penuh baju busuk memang berat.
 ni peluru hidup.
 pokok yang mengalami masalah kebotakan.
 pkok tu memang memerlukan  syampu bawang.
 '' mak orang da sampai shah alam  ni ''



 haa gambar perasaan mesti ada. untuk memeriahkan majlis.



 aku ade gamba main gelungsur ha..korang ade???? (riak taksub lagi angkuh)

he loves me. he loves me not. you jump i jump.
 hebat tak kepala dengan bontot boleh terpisah. aku boleh buat. korang boleh? mesti tak boleh kn. aku da agak da.









eh ada orang ambil gambar kita la. kita tak perasan pulak tadi. hihi.
(pelempang perasan tak?)





nah las skali amek aksi tak senonoh.
BTW special thanks to MR.kca :D
kerana sudi melayan.



20 technicians in charge:

Hamizah Syamimi Supian on November 9, 2010 at 10:35 PM said...

lagi best jadi budak2 kan? boohoo.
anyway, saya ada feature kan awak dlm blog saya, have a look :)

http://belogmimi.blogspot.com/2010/11/gadis-gadis-blogger-yang-stylo-milo.html

~eZmALiZa~ on November 10, 2010 at 12:22 AM said...

hello! ezma singgah dari belog mimi..not bad dear.. :) comel..rindu zaman kanak2 dulu...

berjaya menjadi follower u yg ke 17.. :)

Fazira on November 10, 2010 at 3:58 AM said...

mimi :

aah best kot jd budak..hehe awak featured kan saya? waaa malu la sayeee :P im not deserved pun la nak dpt stylo milo ni..hehehe btw thank you so much dear..im totally over excited n happy..(first time featured kot hehehee) thank you again syg!!!

ezmaliza:

hello2 hehe da singgah blog u..so adorable la n sgt sporting :D btw tQ sb follow..yeayyy!! :D

Hamizah Syamimi Supian on November 10, 2010 at 2:02 PM said...

hehe..u deserve it lah..your style memang stylo! heee :)

anyway saya ada tag you kat sini http://belogmimi.blogspot.com/2010/11/contest-kesayanganku.html

haha, 1st time masuk contest woo. if berminat, boleh lah join jugak :)

Maria Elena (Zarul) on November 10, 2010 at 10:31 PM said...

arghhh!! i love your blog and your pictures!!
love love love!
=D
you got style la!

asz.wani on November 11, 2010 at 1:44 PM said...

wah..luv ur pict!! sgt suka tgk anda.
folo me back ye ira!!

http://aszwani.blogspot.com/

cik EPAL on November 11, 2010 at 3:02 PM said...

ouh i love your style =)

Fazira on November 11, 2010 at 4:03 PM said...

mimi

thanks 4 tagging me dear..:D
lepas i habis exam jumaat ni i join contest tu tau..1st time la i join contest hehe..ape kesayangan i ek? hehe :P

maria

maria!!! i adore blog u kot!!! hehe i biasa2 je..btw thank you so much dear!! :D

wani

da follow anda! :D loves ur blog wani..hehe

cik epal

i biase2 je..btw tQ syg..hehe luvs ur blog cik epal! :D

cik EPAL on November 11, 2010 at 6:07 PM said...

nk tanya. u beli sneakers tu kat mana ea??? =)

Fazira on November 11, 2010 at 6:50 PM said...

i beli kt reebok store kt mid valley dear :)

Nur Zalikha binti Halim on November 12, 2010 at 1:45 AM said...

Gamba lawa ! :D Oh btw i clasmet shah, management. Hee

Fazira on November 12, 2010 at 12:46 PM said...

panggil shah ke? keh3 lawak nyer eheheh shahrul ada bagitau.. btw thanks for dropping by dear..hehe

Nur Izzaty on November 12, 2010 at 6:02 PM said...

fazira!! ouh sbnrnye i da stalked your page lame da. heee ngaku ni ngaku. i love your style even more! mine turns out childish sometimes, im so not as brave as you lagi lah. hehe. and now officially dah follow your blog nieh. heee :D and and i love your photos tooooooooooooo! cool je sume!

++***hana zaty**++ on November 13, 2010 at 1:02 AM said...

ok ini mgg stylo habis!!! heeee love yang! ngee.. btw im hana! ngeee feel free to visit mine dear!

p/s: ohh nape wanita skrg sgt cantek! pengsan. heee..

IFA Athirah on November 13, 2010 at 10:38 PM said...

wey!siyes smart outfit u pakai ni!!like2x!!and ske gile u pakai kasut tu.sbb i plak ske pkai sneakers.

Fazira on November 22, 2010 at 12:58 AM said...

salam, harap maklum sebab lewat mereply..busy sembelih lembu..hehe

Nur Izzaty

hi stylo, wah bru bukak blog u i da suke kot.. xpela nmpk childish boleh nmpk mude hehe..:D

hana zaty

hi hana, love ur blog la dear hehe best sgt..dan anda vogue ok!:)

IFA Athirah

hi ifa! i da usha blog u..pandai u padan kan sneakers dgn baju2 u! suke2 hehe..tu je kasut yg i ade balun jela hehe :)

btw thanks 4 dropping by! :D

miSz TiQue on November 23, 2010 at 9:23 PM said...

style!

Fazira on November 24, 2010 at 1:19 AM said...

miSz TiQue

tenQ !!! :D

NADIRAH on November 26, 2010 at 10:26 PM said...

i pn ske blog u zira...lov u...

Fazira on December 1, 2010 at 3:40 PM said...

nadirah ble u nk update blog? ke u da lupe passworg blog u? hahaha love u so much! muahh!

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei