Wednesday, November 24, 2010

terima kasih ^__^

engineer on site : Fazira at Wednesday, November 24, 2010
Reaction: 
assalamualaikum,

salam perkenalan ikhlas dari lubang hidung ku
haa macam mana cuti sem anda? best ke? hmm tak payah la merungut ni aku ni da kena datang fac balik da pun. haishh kenapa la aku pergi ambil 3p ni. 3p ni bukan singkatan perempuan penampar pusat. ha bukan-bukan. ni pasal Windows7 belajar la pasal Windows7 sampai lebam sebulan. haishh menyesal la da la tak paham dengan lecturer Indonesia. hmm xpela aku kena selalu tengok sinetron la macam ni. boleh la paham ape lecturer tu cakap. 

eh! nak cakap terima kasih sangat2 kat syamimi supian sebab ada featured aku dalam blog dia. waa sangat la happy dan terharu dan sangat malu. haha lawak kot tengok muka sendiri kat blog orang. aduhai. segan-segan. tapi rasa nya tak layak pun cik mimi nak kata blogger stylo milo tabur ais ni. da la aku suka stalk semua yang yang cik mimi list kan tu. semua mantop2 kot. ngee suka gila tengok diorang dari first post sampai da oldest post aku tengok 20 kali. tak tau la kenapa tak pernah jemu. cun sangat kot diorang ni. baju pun lawa2 stylo pulak tu aku nak tiru pakai macam diorang tak berani la pulak. tiru sikit-sikit boleh la. haha suke beno cilok idea orang. 

haishh panjang pulak membebel. btw nak cakap terima kasih sangat2 kat cik mimi sebab masuk kan sekali dalam list dia. wieeee suka gila sampai tahun depan. hari2 mimpi indah sejak cik mimi post pasal saya( nampak sangat ke nak bodek?)hehe :D

ni link dia. sila click segan.

pee ass: thank you cik mimi!! you make month !! :D



2 technicians in charge:

Hamizah Syamimi Supian on November 24, 2010 at 1:55 AM said...

alalala~ sama2 cik fazira! hee..makasih tulis pasal saya..malu i..awwe..hehe..anyway you deserve the title stylo okayh!..hehe.. ;)

Fazira on November 24, 2010 at 2:03 AM said...

huhu sorry lambat sangat da basi da.

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei