Sunday, October 10, 2010

i love you green and i hate u pink

engineer on site : Fazira at Sunday, October 10, 2010
Reaction: 
assalamualaikum..

kenapa mahu membenci si merah jambo walhal kau menyayangi si ijo? adakah ini petanda dunia ini sudah tidak adil? oh! mengapakah?? ok.cukup la tu buat najis. 

once upon a time long long time ago there was a great king bla bla bla. merepek. english xbest.cuba try bahasa melayu.


pada suatu pagi yang hening, saya telah membuat keputusan telah di kejut kan oleh mr.kca aka mr.kesayangan untuk pergi bukit cerakah  seperti yang telah dirancang oleh kami semalam. lantas saya mencapai tuala lalu mandi dengan  segera dan konsisten. kemudian saya mengambil baju tanpa berfikir panjang seperti selalu. kami bertolak dari rumah pada pukul 7.30 pagi waktu tempatan lalu singgah di kedai mamak untuk menjamah sekeping dua puloh roti canai sebagai pengalas perut. namun di hati saya terdetik rasa tidak sedap hati. entah kenapa. tiba2 apabila terpandang cermin di kedai mamak itu. saya buntu seketika. adakah itu pokok atau orang? eh adakah ini karangan untuk peperiksaan penilaian murid tahun dua??ok lantak lah. sambung balik.


ya objek yang aku tengok tadi adalah...jeng3..


aku sendiri rupenye.apela burok beno.
nape la aritu aku pegi pakai baju ijo ngn inner syria pink??? adoi ngek btul la. maybe sebab bangun2 tengah mamai mandi pastu main ambik je baju ngn inner tu. atau pun mungkin waktu tu aku main nyorok2 sebab tu mate terpejam lalu tak nampak ape2. ah. yang pasti aku menyesal. dan bertaubat untuk tidak mngulangi nya lagi. chewah ayat nak poyo aje. ha ha ha

nak tengok tak aku macam pokok yang ade bunga pink atas kepala? jom. tapi jangan ketawa lebih2 pulak. tu melampau namenye.










heee love u!





ni kat dalam kawasan 4musim tu.time ni musim luruh.agak sejuk la.kecik je tempat die.tapi comel.



cuba untuk menukar gaya pakaian. namun hasil nya masih sama.semakin menyerupai pokok.malah lagi teruk.pokok dalam pasu bunga. dem! (skirt tu pasu bunga)





beberapa aksi gedik yang dilarang oleh finas untuk ditanyangkan.











sian syg spek berwap!! hehe

aksi merbahaya minah rempit. jalan pilih jalan hitam.

ni bukan cite 'honey i shrunk the kid' ok. bunge tu memang besar.








anak buluh lemang



hai saya pokok bunga!  -______-!!





saya nak terbang lantas mencurah kan coklat ke ladang gandum pufff!! 
jadi la koko cruch!




ok la. shampai dishini shaja ohke.bye2 :)



8 technicians in charge:

toyolkiut on October 10, 2010 at 9:33 PM said...

si manis blesung pipit..
lawa..

Fazira on October 11, 2010 at 2:10 AM said...

bukan lesenug pipit tu..heheh :D thanks 4 ur comment!

fzikuz on October 11, 2010 at 9:15 AM said...

look happy! love those photo! ^^

Fazira on October 11, 2010 at 9:41 PM said...

thanks :). over excited kot hehehe :D

nor shazieyda on October 16, 2010 at 1:33 AM said...

budak cacat!!
kecacatan yang chantek!!!
nice~

Fazira on October 18, 2010 at 11:10 AM said...

kak dida!! hehehe kecatatan cntik pebende nye..kak dida lg cntik plus chomel kot..wiwieet nk ngorat :P

ayunietahir on November 3, 2010 at 2:04 AM said...

fazira!! anda sgt style lah. suke skirt ko!

Fazira on November 3, 2010 at 3:32 AM said...

mane ade laa..aku lagi ske style ko kot! :D
btw tQ wieee.. :D

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei