Friday, October 22, 2010

quotes of the day : love

engineer on site : Fazira at Friday, October 22, 2010
Reaction: 
0 technicians in charge
Immature love says: 
 'I love you because I need you.'
Mature love says:
'I need you because I love you.'
 
 by Erich Fromm


Thursday, October 21, 2010

adakah bahagian itu terlalu ketara?

engineer on site : Fazira at Thursday, October 21, 2010
Reaction: 
6 technicians in charge

 ni statistik apa yang orang search tuk blog aku.
bontot besar?
makcik bontot besar?
haihhhh!!
tergamak diorang.
pergh down jap. haha




what if i wear kimono?

engineer on site : Fazira at Thursday, October 21, 2010
Reaction: 
0 technicians in charge
assalamualaikum,

ohayo gozaimasu.
watashi wa fazira desu.
o-genki desu ka.
















ja mata kimasu.



Wednesday, October 20, 2010

just you and me by zee avi

engineer on site : Fazira at Wednesday, October 20, 2010
Reaction: 
6 technicians in charge
assalamualaikum,
its all just about you and me. thanks for accompany me for this four years that we had been through together.
you teach me how to love but you dont teach me how to stop loving you.
(*shyy very the jiwangss ha ha)
we had been loving each other since : 21st082006

 



 
thanks for the present!! :D


 
LOMOss :)

mint and choclate! grrrr


ada gaya pembaca berita tak? ha ha
duta ubat batok cap ibu dan anak.
erk lapaa..

lagak ngeri.
fullhouse,sunway pyramid
diana F+ lens adaptor. benda alah ni menyebabkan LOMO ngan DSLR  boleh kawin.taniah2.ini je saya mampu bg kat kamu encik kca.
akibat tak minum anlene.osteporosis.
hantu pucat.









  the end.


Sunday, October 10, 2010

i love you green and i hate u pink

engineer on site : Fazira at Sunday, October 10, 2010
Reaction: 
8 technicians in charge
assalamualaikum..

kenapa mahu membenci si merah jambo walhal kau menyayangi si ijo? adakah ini petanda dunia ini sudah tidak adil? oh! mengapakah?? ok.cukup la tu buat najis. 

once upon a time long long time ago there was a great king bla bla bla. merepek. english xbest.cuba try bahasa melayu.


pada suatu pagi yang hening, saya telah membuat keputusan telah di kejut kan oleh mr.kca aka mr.kesayangan untuk pergi bukit cerakah  seperti yang telah dirancang oleh kami semalam. lantas saya mencapai tuala lalu mandi dengan  segera dan konsisten. kemudian saya mengambil baju tanpa berfikir panjang seperti selalu. kami bertolak dari rumah pada pukul 7.30 pagi waktu tempatan lalu singgah di kedai mamak untuk menjamah sekeping dua puloh roti canai sebagai pengalas perut. namun di hati saya terdetik rasa tidak sedap hati. entah kenapa. tiba2 apabila terpandang cermin di kedai mamak itu. saya buntu seketika. adakah itu pokok atau orang? eh adakah ini karangan untuk peperiksaan penilaian murid tahun dua??ok lantak lah. sambung balik.


ya objek yang aku tengok tadi adalah...jeng3..


aku sendiri rupenye.apela burok beno.
nape la aritu aku pegi pakai baju ijo ngn inner syria pink??? adoi ngek btul la. maybe sebab bangun2 tengah mamai mandi pastu main ambik je baju ngn inner tu. atau pun mungkin waktu tu aku main nyorok2 sebab tu mate terpejam lalu tak nampak ape2. ah. yang pasti aku menyesal. dan bertaubat untuk tidak mngulangi nya lagi. chewah ayat nak poyo aje. ha ha ha

nak tengok tak aku macam pokok yang ade bunga pink atas kepala? jom. tapi jangan ketawa lebih2 pulak. tu melampau namenye.










heee love u!





ni kat dalam kawasan 4musim tu.time ni musim luruh.agak sejuk la.kecik je tempat die.tapi comel.



cuba untuk menukar gaya pakaian. namun hasil nya masih sama.semakin menyerupai pokok.malah lagi teruk.pokok dalam pasu bunga. dem! (skirt tu pasu bunga)





beberapa aksi gedik yang dilarang oleh finas untuk ditanyangkan.











sian syg spek berwap!! hehe

aksi merbahaya minah rempit. jalan pilih jalan hitam.

ni bukan cite 'honey i shrunk the kid' ok. bunge tu memang besar.








anak buluh lemang



hai saya pokok bunga!  -______-!!





saya nak terbang lantas mencurah kan coklat ke ladang gandum pufff!! 
jadi la koko cruch!




ok la. shampai dishini shaja ohke.bye2 :)



CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei