Tuesday, September 28, 2010

kisah raya di shah alam

engineer on site : Fazira at Tuesday, September 28, 2010
Reaction: 

assalamualaikum,

di sebabkan raya sebulan i (tiba2 teringin menggunakan kata ganti nama yang gedik hari ini) ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri. bagi i raya tahun ni sangat la seronok. sebab berpeluang beraya pertama di kampung halaman terchenta kuala kangsar :) .tapi sekarang bukan nak cakap pasal raya kat kuala tapi nak cite pasal raya kat sha aramu atau bahasa malaysia nya shah alam. sebabnya ini adalah tahun pertama kondo kristal ( tempat umah sewe aku tp nama je kondo sepatutnya buh flat kristal je) buat open house. walaupun diorang buat masa panas terik yakni pukul 12 tengah hari waktu mesir tapi kesedapan makanan telah menghilang kan rasa panas itu (padahal ketiak da berkuah basah) .

ceritanya cenggini.

mula2 masukkan sebiji telur ayam ke dalam adunan tadi dan pukul sehingga mati. ok ok.
mula2 kitorang pergi makan pukul 12. kene beratur panjang masa nak ambil makanan sebab ramai gila manusia disitu. antara makanan yang disediakan adalah laksa, satey, nasi impit, rendang, kambing golek, makanan arab (xtau nama dia apa), dan lain2.

macam biasa sambil2 makan sambil tangkap gambar .hee ;)
btw gambar ni ambil guna kamera ifa. tengs to ifa tercinta hee :)

 dari kiri..cepat jalan!
ok dari kiri zack,nani,ama,fad,azrin,anis,gua, ifa tolong tangkap kan gambar.




 terjumpa anak rusa nani yang tersesat.

ei tgk laki baju belang2 tu dia nak join masuk dalam gambar la.siap pose lg! bertuah korang weyh!

 ni la ifa tuan empunya kamera pinky. :)

lepas tu pergi open house rumah ruby pulak.
sebab perut masih ade ruang kosong lagi a.k.a perut stokin.

 sempat tangkap gambar dulu masa otw tu.




 1snap dalam lift plisssssssss....
 ni ifa dengan ruby(empunya rumah)
sebelah ifa tu ruby punye housemate :)


masakan kat rumah ruby and the geng memang sodap! sebab tu la walau pon baru naik dari makan kat bawah masih berselera makan kat rumah ruby! (dasar perut stokin! nyah kau!)

then the journey doesnt end here...
continue snapping pictures merepeks merapuks at tanggas depans rumahs. haha







anis macam ada masalah je?




sambungs dalams rumahs pulas.





okeyh! bye2 then! see you later! ;)

0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei