Sunday, June 13, 2010

Lama GILA!

engineer on site : Fazira at Sunday, June 13, 2010
Reaction: 
haha tajuk entri macam marah pulak. padahal nak cakap lama gila tak update blog. eh penting ke ? kena update selalu ke? tah la ysng pasti, tak suka pulak bila tengok kat readable post dari march tiba-tiba terus june. rasa macam tak selesa. eh pernah tak rasa tak selesa bila tengok sesuatu yang disusun bukan dengan 'order' yang betul? contohnya hangger kena susun dalam arah yang sama, tak pun kena group kan ikot color yang sama kalau boleh ikot tone color lagi bagus, kalau susun buku kena yang kecik kat depan besar kat belakang. tak selesa betul kalau aku tak susun ikut order. adakah aku phsyco? tah la tak pasti kena jumpa fadhilah kamsah untuk confirm kan. tapi aku pernah terbaca kat 1 artikel ni ,ada ramai orang yang alami masalah macam aku ni then dia boleh pulak buat statement yang orang2 macam ni ada masalah mental kategori minor. syiot je. nyesal aku baca.

dah ikut tone color baru boleh tersenyum ! =]
tapi susunan baju tak ikut color pulak ,kena susun lagi .='[

eh apa yang aku dah melalut ni. tak kena betul dengan tajuk. tak pe la yang pasti aku nak kata aku tak selesa dengan readable post yang ade missing month sebab aku sendiri yang tak update blog.hehe humm nak edit kat situ dah tak boleh. terpaksa buat2 tak nampak je. huh T___T

0 technicians in charge:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei