Sunday, June 13, 2010

Lama GILA!

engineer on site : Fazira at Sunday, June 13, 2010
Reaction: 
0 technicians in charge
haha tajuk entri macam marah pulak. padahal nak cakap lama gila tak update blog. eh penting ke ? kena update selalu ke? tah la ysng pasti, tak suka pulak bila tengok kat readable post dari march tiba-tiba terus june. rasa macam tak selesa. eh pernah tak rasa tak selesa bila tengok sesuatu yang disusun bukan dengan 'order' yang betul? contohnya hangger kena susun dalam arah yang sama, tak pun kena group kan ikot color yang sama kalau boleh ikot tone color lagi bagus, kalau susun buku kena yang kecik kat depan besar kat belakang. tak selesa betul kalau aku tak susun ikut order. adakah aku phsyco? tah la tak pasti kena jumpa fadhilah kamsah untuk confirm kan. tapi aku pernah terbaca kat 1 artikel ni ,ada ramai orang yang alami masalah macam aku ni then dia boleh pulak buat statement yang orang2 macam ni ada masalah mental kategori minor. syiot je. nyesal aku baca.

dah ikut tone color baru boleh tersenyum ! =]
tapi susunan baju tak ikut color pulak ,kena susun lagi .='[

eh apa yang aku dah melalut ni. tak kena betul dengan tajuk. tak pe la yang pasti aku nak kata aku tak selesa dengan readable post yang ade missing month sebab aku sendiri yang tak update blog.hehe humm nak edit kat situ dah tak boleh. terpaksa buat2 tak nampak je. huh T___T

I need MENTAL Theraphy

engineer on site : Fazira at Sunday, June 13, 2010
Reaction: 
0 technicians in charge
Haish! tak tahan betul la. dh lama aku tak pegang kertas 4 segi tepat yang ada tulis RM100. bila aku boleh dapat banyak duit ni. elaun tempat kerja lambat pulak tu. nak naik sawan aku! macam mane nak dapat duit banyak dengan cepat??? tak kan nak merompak? mak tak bagi lak kalau tak dah lama aku pegi rompak bank. eh bank ada pak guard pegang senapang , bahaya. hurm baik aku rompak koop bawah. dah la jual barang mahal pak guard senapang pun tak de. aishhhh  stress betul la. aku nak shopping!!!! T_____T


kenapa nak shopping fazira? membazir tau. baju lama2 ko ada lagi. dah kembang tak bermaksud dah tak boleh pakai. kan? kasut yang tercabut tapak tu boleh gam pastu boleh guna lagi. seluar ko yang dah koyak kat hujung kaki tu pun ok lagi. just color hitam dh jadi hijau je. ok la tu kan ,ko dapat seluar color baru. yela :') aku hanya mampu tersenyum dalam tangisan .huwaa T_T
sian nye ko. color dah tak same cam kita mula2 jumpa dulu. :(
ko pun sama. nape dah dasyat sangat color ko ni? dah berapa lama ko tak mandi ha? ;'(
ko lagi sian. siapa buat ko sampai jadi macam ni?? T_T

takpe takpe. jangan sedih anak-anak ku. akan ku cari kan kawan baru untuk kalian semua. eh? hehehe


okeyh say hye to your new siblings darling! :D





CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei