Thursday, March 18, 2010

Kisah 2

engineer on site : Fazira at Thursday, March 18, 2010
Reaction: 




malam tu lepas mandi solat (jangan lupa jamak qasar okey. guna kan 'pangkat' musafir sebaik-baik nya) lepas isyak kami gerak pergi rumah nani sebab nak tengok majlis nikah kak halimah. memang meriah la kan lagi2 aku tak penah tengok orang nikah kat rumah selalu nya kat masjid. so, memang la sangat-sangat teruja. wuhuuu..lagi busy la kami bergambar kan hehe.
nani dengan wajah ayu nya.

aku dengan wajah pura-pura ayu. nyampah.

haa ni tukang cuci pinggan .
HAHAHAHA

lepas tu main kawin-kawin pulak . siapa yang tak biasa tengok gambar-gambar gedik sila scroll laju-laju 900km/hr. (sampai berapi mouse okey)

ama bila kau makan KFC ? huh!
bau tangan jadi bukti yang tak dapat dilupuskan.

ama apa kau buat? hahaha
fail belakon sebagai mak. next.

cis gatal betul muka pengantin ni. mak dia pun sama naik.

okey tular background la pulak.

okey lebih selesa.

ifa : ''pegang tangan macam ni best!''
ama : ''pengang la lama-lama lagi.peace. ''

pomis nani u tak kan tinggal kan i? (sambil tersenyum agak manis. manis ke? lempang kang)

malu bila gelagat gatal nya di rakam.
nani pulak buat muka macho. tak malu sangat. dah biasa mungkin.

muka menggeletas
aku nak buat muka sexy jadi muka janda anak 5. okey .


haa mana pengantin nya? 
asik gambar tetamu je !. rilek-rilek ada gambar kak halimah . save the last for the best . eh ke save the best for the last? ah suka ati la mana-mana pun janji tak menyusahkan pak hamid ayah kasim . okey cukup .

1 technicians in charge:

NADIRAH on March 28, 2010 at 8:49 AM said...
This comment has been removed by the author.

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei