Thursday, February 25, 2010

Two Is Better Than One - Boys Like Girls feat Taylor Swift

engineer on site : Fazira at Thursday, February 25, 2010
Reaction: 
2 technicians in charge



I remember what you wore on the first day

You came into my life and I thought
"Hey, you know, this could be something"
'Cause everything you do and words you say
You know that it all takes my breath away
And now I'm left with nothing

So maybe it's true
That I can't live without you
And maybe two is better than one
But there's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two is better than one

I remember every look upon your face
The way you roll your eyes
The way you taste
You make it hard for breathing
'Cause when I close my eyes and drift away
I think of you and everything's okay
I'm finally now believing

That maybe it's true
That I can't live without you
And maybe two is better than one
But there's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two is better than one


I remember what you wore on the first day
You came into my life and I thought, "Hey,"

Maybe it's true
That I can't live without you
Maybe two is better than one
But there's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking
I can't live without you
'Cause, baby, two is better than one
But there's so much time
To figure out the rest of my life
But I'll figure it out
When all is said and done
Two is better than one
Two is better than one

Wednesday, February 10, 2010

Guide to Take Better Picture

engineer on site : Fazira at Wednesday, February 10, 2010
Reaction: 
5 technicians in charge

Ya para sahabat sekalian bagaimanakah kita mahu  'mengaver' kelemahan semasa mengambil gambar sendiri? (ya saya tau permulaan yang poyo.ok sambung). Disini samsung ada cara macam mana kita boleh melakukan nya. ya Malaysia boleh!!! hidup Malaysia!! Malaysia aman dan sentosa!! Malaysia wangi!!! Jom kita belajar dari Encik Samsung.

Thursday, February 4, 2010

Mari Menembak

engineer on site : Fazira at Thursday, February 04, 2010
Reaction: 
2 technicians in charge
MOOKS X LOMOGRAPHY CONTEST FEBRUARY 2010

Perhatian! teet teet teet.kepada sesiapa yang mempunyai kamera LOMO (yang kuno tapi style itu ;) chewah ) sila join contest ini. setiap bulan mulai December 2009 MOOKS mengadakan pertandingan gambar siapa paling cantik menarik kau memang da boom. mudah saja! cuma upload gambar yang kau ambil menggunakan LOMO sahaja diulang LOMO sahaja dan upload disini. post kan gambar lomography terbaik yang kau ada untuk memenangi voucher MOOKS sebanyak RM50 (okay la dapat makan Dominos pizza pun okay tak pun pergi times square dapat baju 2 tak pun...okay cukup). setiap orang hanya boleh menghantar maximum 2 penyertaan ja (jangan tamak). dan yang paling penting gambar-gambar anda mesti lah mengikut tema pada bulan tersebut. 
renung-renung kan dan selamat beramal. ;)

THEME FOR FEBRUARY : LOVE IS...
(HINT: what's love to you? who/what do you love?etc...)

mari layan contoh-contoh gambar LOMO ini.. ;)


Wednesday, February 3, 2010

Super duper COOL website

engineer on site : Fazira at Wednesday, February 03, 2010
Reaction: 
2 technicians in charge

ya semester ini sangat la tidak teratur lagi-lagi hari selase dan khamis sebab 3subjek yang sama mencurah-curah masuk ke dalam otak meminta untuk di fahami.oleh itu , kesannya mungkin disebabkan stress aku mencari laman web yang MASYUK untuk melepaskan tekanan atau mencuci mata(alasan ini tidak munasabah okay..memang suke bende yang melalaikan).sedang aku luncur-luncur kat internet aku terjumpa satu web ni.jeng jeng jeng..

web ini sangat la best,seronok,teruja,menggembirakan dan sewaktu dengannya.dalam web tu semuanya pasal fashion and kita boleh buat profile kita sendiri(macam facebook tu la) lepas tu kita boleh upload and share gambar-gambar baju kita dengan orang lain dan lagi kat situ juga ada contest yang bila gambar kita cantik kita boleh dapat voucher shopping kat brand yang gempak macam H&M,Topshop,Forever 21,Gucci dan juta-juta lagi.PERLU DI BERITAHU VOUCHER NYA BUKAN SEDIKIT OKAY 100EURO TAHU! (dalam 140USD..gila-gila).memang banyak gila fashion gila yang boleh wat kita gila .so,jangan lupa saksikan saya pada masa dan hari yang sama dalam rancangan..(merepek pagi-pagi) jangan buang masa lagi ayuh kita check out ini website.nah ambik LOOKBOOK.nu.

LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:

CLICK IT!

 

Fazira Kadir Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei